VASTGOED IN EIGEN BEHEER

VASTGOED IN EIGEN BEHEER

DIRECT EN PERSOONLIJK CONTACT

DIRECT EN PERSOONLIJK CONTACT

WIJ WETEN WAT ER SPEELT

WIJ WETEN WAT ER SPEELT

ONTWIKKELEN, EXPLOITEREN, BEHEREN

ONTWIKKELEN, EXPLOITEREN, BEHEREN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid

 

Visser Vastgoed is zich bewust van de ecologische gevolgen van bouw, zowel verbouw als nieuwbouw en van het energie verbruik van installaties in haar gebouwen. Bij bouw houden we daarom rekening met het gebruik van materialen en zo mogelijk het hergebruik van materialen. Daarnaast genieten moderne en energiezuinige installaties en materialen de voorkeur bij nieuwbouw en vervanging.

Koepelkerk Sappemeer

 

Achter een haag van Lindebomen die zijn aangewezen als Rijksmonument bevindt zich de ‘Koepelkerk’. De Koepelkerk en delen van de inventaris hebben ook de status van Rijksmonument. Het pand wordt tezamen met ’t Torentje gebruikt voor uitvoeringen van muziek en theatervoorstellingen, maar doet ook dienst als trouwlocatie en locatie voor (bedrijfs)recepties en bijeenkomsten.

 

Het gebouw en het Van Oeckelenorgel worden door Visser Vastgoed onderhouden en in stand gehouden.

Haydn Jeugd Strijkorkest

 

Sinds lange tijd is Visser Vastgoed sponsor van het Haydn Jeugd Strijkorkest. Dit is een strijkorkest in Noord-Nederland bestaande uit violen, altviolen, celli en contrabassen.

 

De stichting heeft zich ten doel gesteld om extra getalenteerde jonge strijkers van 9 tot en met 19 jaren op te sporen en te begeleiden met de ambitie om een hoog muzikaal niveau te bereiken.

Sportsponsoring

 

Visser Vastgoed is sponsor van diverse sportclubs, waaronder:

Andere sponsoring

 

Naast sportclubs ondersteunt Visser Vastgoed diverse maatschappelijk initiatieven, zoals:

  • Oranjemarkt Koningsdag Sappemeer
  • Stichting Samen aan Tafel