MAATWERK ALS UITGANGSPUNT

MAATWERK ALS UITGANGSPUNT

WIJ WETEN WAT ER SPEELT

WIJ WETEN WAT ER SPEELT

ONTWIKKELEN, EXPLOITEREN, BEHEREN

ONTWIKKELEN, EXPLOITEREN, BEHEREN

PERSOONLIJKE AANDACHT STAAT VOOROP

PERSOONLIJKE AANDACHT STAAT VOOROP

Over Visser Vastgoed

Visser Vastgoed onderneemt in vastgoed. Wij exploiteren kantoren, winkels en woningen en zijn ontwikkelaar van vastgoed. Wij ontwikkelen en beheren de meest hoogwaardige projecten op de beste locaties in Noord Nederland met de nadruk op de stad Groningen.

Regionaal


Doordat wij regionaal gespecialiseerd zijn, zijn onze medewerkers goed op de hoogte van de vastgoedmarkt in het noorden van Nederland. Er is contact met bestuurders en ambtenaren van de verschillende gemeenten en provincies, en met ontwikkelaars, beleggers en lokale specialisten. Bovendien weten wij als geen ander bedrijf wie de potentiële gebruikers zijn en wat zij zoeken.

Betrokken

Tijdens de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten onderhouden wij nauw contact met alle betrokken partijen. Ieder ontwikkelingsproject vraagt een aanpak op maat. Daarom zoekt Visser Vastgoed per gebouw of gebied naar partners, architecten en specialisten die bij het project passen.

Eigen beheer

Wij ontwikkelen vastgoed voor de eigen vastgoedportefeuille en hebben alles in eigen beheer. Hierdoor hebben klanten vanaf het moment van ontwikkeling tot het betrekken van de locatie alleen met onze medewerkers te maken. Doordat Visser Vastgoed een compact bedrijf is, zijn de huurders verzekerd van direct en persoonlijk contact.