Parkeerplaats in een afgesloten overdekte privé-parkeergarage in het centrum van Groningen, direct achter de Vismarkt. 24/7 bereikbaar  !

Diverse parkeerplaatsen in parkeergarage (begane grond) in het Veenlustcomplex in het centrum van Veendam. Per direct beschikbaar.

Parkeerplaatsen in de deels overdekte parkeergarage in appartementencomplex ‘Kop van Oost’ aan Het Hout (tegenover het Sontplein / McDonalds), achter Subway, Sixt, Alders, Sushimo, etc.

Af en toe komt een kamer beschikbaar in het het woongebouw met in totaal 39 kamers. Eigen keuken en wastafel, gezamenlijk toilet, douche en algemene ruimte. Huurprijs + servicekosten vanaf ca. EUR 420,51, afhankelijk van de grootte van de kamer.

Gelegen op een zicht locatie op Winkelpark Hoogezand op de eerste verdieping. In de directe omgeving zijn o.a. Gamma, Praxis, Beter Bed, Prominent, Jysk, Carpet Right en Kwantum gevestigd. De aaneengesloten unit kan worden gesplitst kleinere units.

Kantoorruimte gelegen in het centrum van Veendam aan een drukke doorgaande weg naast Verloskundigenpraktijk Veendam en nabij o.a. Kruidvat, Scapino, het Veenlustplein en het ABC complex met Albert Heijn, C&A en Blokker.

Dit monumentaal kantoorobject met zeer luxe afwerkingniveau is totaal circa 1.164 m2 v.v.o. groot. Deelverhuur is hierbij ook mogelijk. Het gebouw bevindt zich naast het toekomstig Sappemeer Medisch Centrum. Koop van het gebouw is bespreekbaar.